Kuka ja missä?


Far Reach Consulting Oy on vuoden 2016 loppupuolella perustettu yritys, joka sijaitsee Tampereen seudulla Pirkanmaalla. Yrityksen visio on olla luotettu ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani suomalaisille ja yrityksille, jotka toimivat kiinalaisten kumppanien kanssa. Yrityksen missio on tukea asiakkaita  kaikissa Kiinaan -liittyvissä toiminnoissa kustannustehokkaalla tavalla. Yrityksen arvot ovat rehellisyys, luotettavuus ja läpinäkyvyys.

consulting @ farreach . fi
0400 448 460 (myös WhatsApp ja WeChat!)


Leevi Liu
Perustaja

Moi! Olen Leevi Liu, Far Reach Consulting Oy:n perustaja. Olen muuttanut Suomeen alakoulu-ikäisenä Kiinasta, ja tämä tapahtui jo vuonna 1992. Olen aidosti suomalaistunut kiinalainen, ja hallitsen täysin sekä suomen että kiinan kielen.

Minulla on yli 10 vuoden työkokemus kansainvälisissä suur-yrityksissä, joista 4.5 vuotta kului Kiinassa asuessamme. Tällä hetkellä asumme Suomessa, ja pyrin toimimaan parhaani mukaan suomalaisten ja kiinalaisten asiakkaiden hyväksi. Minulla on ainutlaatuinen kulttuurintuntemus ja laaja kokemuspohja, mitkä mahdollistavat asiantuntevan toiminnan kiinalaisten ja aasialaisten yhteistyökumppanien kanssa.

Koulutukseltani olen diplomi-insinööri ja olen työelämässä erikoistunut elektronisten näyttöjen (LCD, OLED) sekä kosketusnäyttöjen teollisuuteen (suunnittelu, tuotanto, testaus, tunaus, kalibraatiot, jne.). Minulla on myös työkokemusta ohjelmistokehityksestä ja ASIC (IC piirien) suunnittelusta. Viime vuodet olen toiminut aasialaisten alihankkijoiden ja ODM kumppanien kanssa sekä liikeneuvotteluissa että teknisten projektien toteutuksissa.

Minulla on myös 2nd Bachelor of Arts tutkinto pääaineena kulttuurienvälinen kommunikointi, ja tämä on auttanut minua sekä ymmärtämään erilaisuutta että kommunikoimaan tehokkaasti ylitse rajojen.


Irene Tsai
Yhteistyökumppani

Irene on kokenut kansainvälisen myynnin ammattilainen, joka on työskennelyt johtavan näyttövalmistajan (AU Optronics) ja kosketusnäytön kontrolleripiirin valmistajan (FocalTech Electronics) puolesta Euroopassa yli 10 vuoden ajan. Irene on hoitanut avainasiakkuutta Nokian kanssa noin $50M-$100M vuosimyynnillä, samalla kun edisti yhteistyötä Euroopassa ja Aasiassa olleiden tiimien välillä. Matkapuhelinalan lisäksi Irene on kehittänyt asiakasyhteistyöverkostoa automobiilialalla ja teollisuuden markkinoilla Euroopassa, mitkä nähdään seuraavina IoT -alan läpimurtomarkkinoina.

Irene muutti Eurooppaan vuonna 2005, ensin Amsterdamiin ja vuodesta 2007 alkaen Suomeen. Irene ymmärtää suomalaista mentaliteettia ja aasialaista kulttuuria, ja pystyy sujuvasti asioimaan kumpaankin suuntaan liiketoiminnoissa. Vahvan elektroniikataustan lisäksi Irene on vahvasti yrittäjähenkinen perustaessaan ensimmäisen Sushi kahvilan Saloon. Irene puhuu äidinkielenä kiinaa ja työkielinä englantia/suomea.

Irenellä on B.Sc. tutkinto kemian tekniikasta National Cheng Kung University:stä Taiwanissa, sekä MBA tutkinto National Chiao Tung University:stä Taiwanin Taipeista.Yhteistyökumppani

LintuTech on Tampereen alueella toimiva kumppaniyrityksemme, joka on keskittynyt kotisivujen luomiseen ja ylläpitoon. LintuTech hallitsee modernit Web-teknologiat ja pystyy luomaan näyttäviä kokonaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. LintuTech on erikoistunut monikielisiin sivustoihin, ja tuotamme mm. kiina-suomi-englanti sivustoja asiakkaitemme tarpeisiin.