Kuka ja missä?


Far Reach Consulting Oy on vuoden 2016 loppupuolella perustettu yritys, joka sijaitsee Tampereen seudulla Pirkanmaalla. Yrityksen visio on olla luotettu ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani suomalaisille ja yrityksille, jotka toimivat kiinalaisten kumppanien kanssa. Yrityksen missio on tukea asiakkaita  kaikissa Kiinaan -liittyvissä toiminnoissa kustannustehokkaalla tavalla. Yrityksen arvot ovat rehellisyys, luotettavuus ja läpinäkyvyys.

consulting @ farreach . fi
0400 448 460 (myös WhatsApp ja WeChat!)


Leevi Liu
Perustaja

Moi! Olen Leevi Liu, Far Reach Consulting Oy:n perustaja. Olen muuttanut Suomeen alakoulu-ikäisenä Kiinasta, ja tämä tapahtui jo vuonna 1992. Olen aidosti suomalaistunut kiinalainen, ja hallitsen täysin sekä suomen että kiinan kielen.

Minulla on yli 15 vuoden työkokemus kansainvälisissä suur-yrityksissä, joista 4.5 vuotta kului Kiinassa asuessamme. Tällä hetkellä asumme Suomessa ja pyrin toimimaan parhaani mukaan suomalaisten ja kiinalaisten asiakkaiden hyväksi. Minulla on ainutlaatuinen kulttuurintuntemus ja laaja kokemuspohja, mitkä mahdollistavat asiantuntevan toiminnan kiinalaisten ja aasialaisten yhteistyökumppanien kanssa.

Koulutukseltani olen diplomi-insinööri ja olen työelämässä erikoistunut elektronisten näyttöjen (LCD, OLED) sekä kosketusnäyttöjen teollisuuteen (suunnittelu, tuotanto, testaus, tunaus, kalibraatiot, jne.). Minulla on myös työkokemusta ohjelmistokehityksestä ja ASIC (IC piirien) suunnittelusta. Olen toiminut paljon aasialaisten alihankkijoiden ja ODM kumppanien kanssa sekä liikeneuvotteluissa että teknisten projektien toteutuksissa. Viime vuosina olen johtanut kompleksisia tuoteprojekteja, missä hyödynnetään optisia mittauslaitteita ja robotiikkaa.

Minulla on myös 2nd Bachelor of Arts tutkinto pääaineena kulttuurienvälinen kommunikointi, ja tämä on auttanut minua sekä ymmärtämään erilaisuutta että kommunikoimaan tehokkaasti ylitse rajojen. Tämän lisäksi olen suorittanut asioimistulkkauksen ammattitutkinnon vuonna 2018, minkä lisäksi olen suorittamassa oikeustulkin erikoisammattitutkintoa, suunniteltu valmistuminen on vuoden 2022 loppukeväällä. Tulkkaus- ja käännöspalvelut ovat olleet tärkeä osa yrityksen toiminnasta, ja vuodesta 2020 eteenpäin tulkkaus- ja käännöspalvelut ovat muodostaneet valtaosan yrityksen liikevaihdosta.